Ukens Smil uke 7

Hei igjen!

Da står en viktig begivenhet på programmet til tirsdag, årsmøtet for Kolbotnkoret 2024. Håper alle prioriterer møtet! Møtet er viktig for deg og du er viktig for møtet! Her får du all informasjon om hva som foregår i koret, driften av koret og en oppsummering av alt det som det har vært jobbet med i året som gikk. Vi møter kl 18.30 som vanlig. 

Etter årsmøtet blir det medlemsmøte. Da får du muligheten til å ta opp ting du måtte ha på hjertet. 

Dagsorden for årsmøtet, årsberetning, regnskap/budsjett, agenda for medlemsmøtet, Kolbotnkorets visjon og Kolbotnkorets vedtekter finner du her på hjemmesiden. Åpne kalenderen for 13/2, og klikk så for nedlasting av noter. Der finner du alt du trenger for de to møtene.

Ellers jobber styret og Grigory stadig med planene for vårsemesteret, og her er datoene for det vi foreløpig har på programmet av arrangementer utenom de vanlige øvelsene – så hold av datoene:

– Tirsdag 13/2: Årsmøte og medlemsmøte

– Tirsdag 20/2: Vinterferie

– Lørdag 16/3: Vårsseminar på Høyås

– Tirsdag 26/3: Påskeferie

– 19/4 til 22/4: Kortur (for de som har meldt seg på).

– Fredag 17/5: 17.mai-program

– Lørdag 25/5: Høyst sannsynlig deltagelse på sommer-korfestival på Roseslottet

– Tirsdag 4/6 eller tirsdag 11/6: prøver vi å få til en korkafe i Salong 1

Deretter blir det sommerferie!

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme til tirsdag. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️