VinterferieSmil

Hei og takk til alle som kom på årsmøtet og medlemsmøtet! Hyggelig også med en ny herre, Anders, som hadde funnet veien til oss på tirsdag! Hjertelig velkommen til oss, Anders! Håper å se deg etter vinterferien, slik at du også får sunget sammen med oss!

Det ble to fine møter, med flott engasjement fra dere alle! Takk til alle som påtar seg verv i koret og derved er med på å drifte koret vårt! 

Både protokollen fra årsmøtet og referatet fra medlemsmøtet vil bli lagt ut på hjemmesiden når de er klare, men jeg vil likevel nevne forandringen som ble gjort med komiteene, nemlig sammenslåingen av arrangementskomiteen og festkomiteen til arrangements- og festkomiteen. Dette ble blant annet gjort pga den veldige skjevfordelingen av representanter i de to komiteene. Så da blir det mange til å dele på oppgavene med hele 10 i komiteen. 

Alle instruksene til alle komiteene ligger på hjemmesiden i «Dokumentarkiv» som du finner under «Medlemmer», men alle komiteene får likevel en mail fra meg ganske snart både med instruksen + litt ekstra info. 

Jeg har allerede presentert Grigory for de sakene som kom opp på medlemsmøtet, så etter vinterferien blir det 20 min pause på øvelsen (19.45 til 20.05), men da  vi alle være presise og parate (og avslutte skravlingen😉) når øvelsen begynner kl 18.30 og når pausen er slutt kl 20.05. Grigory har også allerede lagt ut informasjon med en ny og kortere repertoarliste for våren.

Vi har nå fått bekreftet at det blir korkafe med Langhus Veldig Blandede Kor tirsdag 4/6 i Salong 1.

Kommende tirsdag er det vinterferie, men vi sees og høres tirsdag 27/2. 🎶🎶

Ønsker alle en fin vinterferieuke uansett om du skal ha ferie eller ikke!

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️