Ukens Smil uke 9

Hei alle glade korvenner! 🎶🎶

Vinterferieuken nærmer seg slutten og til tirsdag skal vi endelig synge sammen igjen! Som dere alle har fått melding om, har Grigory kortet litt ned på repertoarlisten, og den nye listen ligger på hjemmesiden. Fint om alle som har mulighet, printer ut sine egne noter. Har du ikke printemulighet, legges det alltid ut noen eksemplarer på øvelsen, men notekomiteen har begrensede printemuligheter, så ikke ta fra dem om du ikke må. 

Nytt nå etter vinterferieuken er også 20 minutters pause fra 19.15 til 20.05MEN husk at det er på den betingelse at vi er klare presis kl 18.30 når vi starter øvelsen og at vi er klare presis kl 20.05 når pausen er slutt! Vi må utnytte den verdifulle tiden med Grigory best mulig! 😊

Jeg oppfordrer også alle om å ikke småprate mens vi øver. Det er lurt å lytte når en annen stemmegruppe enn ens egen øver. Det lærer man også mye av!

Husk at det er like viktig uansett om du skal på kortur eller ikke, å være med å øve på sangene vi jobber med denne våren. Vi skal bruke de samme sangene på alle arrangementer vi ska være med på i løpet av vårsemesteret.

Minner om at vi skal ha dagseminar på Høyås lørdag 16/3 fra kl 10.00 til 16.00. Som takk for at vi får benytte lokaler på Høyås til vårt seminar, skal vi i løpet av seminaret holde en liten minikonsert for beboerne. Da synger vi fra det vi har øvet på på seminaret. Mer info om seminaret kommer etter hvert!

Etter påske skal noen av oss på kortur til Garda fra 19/4 til 22/4, men det blir vanlig øvelse tirsdag 23/4.

17. mai skal vi delta på feiringen, og tradisjonen tro, synger vi ved bekransningsseremonien kl 8.00 på morgenen. De siste årene har seremonien foregått på Jan Baalsruds plass. Etter seremonien, spiser vi hyggelig frokost på Høyås (ta gjerne med ektefelle), før vi synger for beboerne. I år har ikke Grigory mulighet til å dirigere oss, men vi har fått vår forrige dirigent, Lidia, til å være vikar. Hun kommer også til å øve med oss den siste øvelsen før 17. mai (den 14/5). Programmet vårt er ferdig før barnetoget har startet på Kolbotn. Etter påske vil jeg prøve å få en oversikt over hvem som kommer på 17. mai med tanke på stemmefordelingen.

Jeg har også vært i kontakt med arrangørene for sommer-korfestivalen på Roseslottet, der vi deltok i fjor. I år blir det helgen 25. til 26. mai. Siden Grigory ikke kan på søndagen, satser vi på å kunne være med på lørdagen. Det har ikke vært påmelding ennå, men jeg har sagt i fra at vi er interessert. Også her vil jeg nok etter hvert prøve å få en oversikt over hvem som blir med, slik at vi har kontroll på stemmefordelingen.

Tirsdag 4/6 får vi, som jeg nevnte i forrige Smil, besøk av Langhus Veldig Blandede Kor til korkafe. Korkafeen foregår i Salong 1 der vi pleier å øve. Mer info kommer etter hvert.

Til slutt minner jeg om at styret gjerne vil ha tilbakemelding i løpet av første halvdel av mars fra den enkelte komite på hvem som er valgt til leder. 

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. Fint også om man begrenser bruken av parfyme på øvelse, da det er medlemmer som får problemer med stemmen hvis det er for sterk parfymelukt.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️