Ukens Smil uke 10

Hei!

Endelig mars og våren er forhåpentlig ikke langt unna!

Håper alle la merke til hvor flott koret klinger nå som vi har fått styrket herregruppen! Vi låter som et ordentlig blandakor! Og det er gøy!

Tirsdag er det øvelse igjen og da er det lurt å sjekke hjemmesiden for å se hvilke musikalske planer Grigory har for øvelsen. Minner om at Grigory har kortet ned på repertoaret for våren, slik at det nå er på 10 sanger. I tillegg skal vi etter hvert øve på noen 17. mai-sanger. 

Ellers har styret besluttet at vi skal kjøpe en del nye noter, og først og fremst skal vi prøve å få tak i notene til «Tir n’a noir». Den kopien som ligger på hjemmesiden er nesten umulig å lese. Utfordringen med å bestille nye noter til sanger vi har øvd med gamle noter, pleier å være å få tak i samme arrangement som det vi har brukt og har innøvd. 

Husk at det er innbetaling av semesteravgift kr 1300,- til konto nr 1614 27 89284  Husk å skrive navnet ditt så kasserer ser hvem som har betalt. Er du ny nå i 2024, skal du bare betale halv kontingent for vårsemesteret. Kontingenten går til lønn til dirigent, husleie og avgift til Norsk Sangerforum. 

Minner også de komiteene som ennå ikke har meldt inn til styret hvem som er komiteens leder, om å gjøre det i løpet av første halvdel av mars. 

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Riktig god helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️