Ukens Smil uke 11

Hei i solskinnet! ☀️

Takk for flott øvelse sist tirsdag! Som også Grigory skriver, så låter koret så fantastisk nå som vi har fått en riktigere stemmefordeling! Grigory har også lagt ut informasjon på hjemmesiden om hva som skjer på neste øvelse, så husk å lese meldingen fra ham.

Som Grigory også nevner, skal vi ha dagseminar lørdag 16. mars kl 10.00. Seminaret holder vi på Høyås Bo-og rehabiliteringssenter på Tårnåsen. Kommer du med bil, er det parkering i bakken rett nedenfor Høyås, men du må først få parkeringslapp fra Marie (eller en annen fra koret) oppe ved hovedinngangen. Der får du også informasjon om hvor parkeringsplassen er, samt at vi alle må slippes inn i bygget, da hoveddøren pleier å være låst. Kommer du kollektivt er det buss 81 som stopper ved Høyås. Håper alle prøver å være presise, særlig pga låst ytterdør er det greit at alle er på plass før kl 10.00! 

Ta med notene til alle sangene! Ta også med matpakke og drikke (varmt og kaldt) + noe å skrive med. Vi skal synge en minikonsert for beboerne mot slutten av seminaret. Da synger vi noen av sangene vi har øvd på i løpet av seminaret. Dette som en takk for at vi får bruke lokalet på Høyås til seminaret vårt. Seminaret holder på til kl 16.00, men det blir selvsagt lunsjpause + noen mindre pauser innimellom.

Det er fortsatt et par komiteer som ikke har meldt inn hvem som skal være leder for komiteen, så fint om styret snart hører fra dere! 

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en riktig god helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️