Ukens Smil uke 12

Hei – denne gang – i regnværet! 🌧️

I morgen er det vårseminar på Høyås! All info om seminaret står i Ukens Smil uke 11, rett under her, så det trenger jeg ikke skrive en gang til. Minner om at vi skal ha med noter til alle sangene vi øver på for tiden, dvs de 10 sangene som ble igjen etter at Grigory kortet ned på repertoaret. Husker du ikke hvilke det er, sjekk under «Dirigenten informerer» – «Nedskjæringer» fra 15/2.

Husk også mat og drikke! Vi starter kl 10.00, så beregn litt tid til å hente parkeringslapp og få parkert! Vi avslutter seminaret kl 16.00, så da kan du ta lørdagskvelden! 😊

Selv om vi har seminar lørdag, er det øvelse igjen på tirsdag den 19/3, men tirsdagen etter, dvs 26/3 er det påskeferie. 

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på seminaret eller øvelsen. Minner om at du kan melde fra om fravær fra øvelsen inne på hjemmesiden. Fravær fra seminaret er foreløpig ikke mulig å melde fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Ønsker alle en fin fredagskveld, så sees i morgen! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️