PåskeSmil

Hei og takk for sist til alle som var på vårseminar i snøstormen sist lørdag! Det ble et nyttig og lærerikt seminar! Til tross for litt dramatikk under konserten, gjennomførte vi, og det har gått bra med Grigory også!  

Nå er det påskeferie frem til vi møtes igjen tirsdag 2. april! 🐣🐥🌼 Men benytt gjerne påsken til å lytte til øvefilene! 

OBS! Det er nå kjøpt inn nye noter til Vårsøg og Tir n’a noir. De er lagt inn i notearkivet sammen med de notene vi øver på for tiden og har erstattet de gamle, uleselige notene som lå der. Det betyr at du kan skrive ut pene nye noter på disse to sangene. Kan du ikke printe ut selv, så si i fra, så ordner vi det. 

Etter påske går det raskt mot korturen til Italia. Vi skal synge to konserter der nede, begge på lørdag 20. april. Den første konserten, i kirken, er på formiddagen, mens den andre er på kvelden. I følge programmet kommer vi innom hotellet mellom de to konsertene.

Antrekk til konserten i kirken: 

Herrer: Mørk bukse, hvit skjorte

Damer: Sort og/eller hvitt antrekk. Husk at du IKKE kan ha bare skuldre eller korte skjørt/benklær i kirken! 

Alle: Gode sko!

Konserten om kvelden: 

Herrer: Mørk bukse, hvit skjorte

Damer: Frisk gjerne opp antrekket med litt farger!

Grigory har lagt ut lister med oversikt over sangene vi skal synge på de to konsertene. Ellers er det bare å følge med på de beskjedene som kommer fortløpende ang turen.

Da ønsker jeg hver og en en riktig god påske! 🐥🐣🌼

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️