Ukens Smil uke 14

Hei! 🐣🌼

Fortsatt er det påskeferie og jeg håper alle har det bra og nyter dagene, selv om påskeværet har sviktet mange steder.

Til uken, nærmere bestemt tirsdag 2/4, sees vi til korøvelse igjen. Grigory vil gi nærmere informasjon om hva vi skal jobbe med på øvelsen. 

Husk at det er like viktig uansett om du skal på kortur eller ikke, å være med å øve på sangene vi jobber med denne våren. Vi skal bruke de samme sangene på alle arrangementer vi skal være med på i løpet av vårsemesteret. Nå vil vi også begynne å jobbe litt med 17. mai-sangene.

Som jeg har nevnt tidligere skal vi, tradisjonen tro, delta på 17. mai-feiringen på Kolbotn! Vi synger ved bekransningsseremonien kl 8.00 på morgenen. De siste årene har seremonien foregått på Jan Baalsruds plass. Etter seremonien, spiser vi hyggelig frokost på Høyås (ta gjerne med ledsager/ektefelle), før vi synger for beboerne. Arrangements- og Festkomiteen kommer etter hvert til å ta i mot påmelding til 17. mai-frokosten, men det er også behov for å få en oversikt over korets stemmefordeling på 17. mai. Derfor vil jeg gjerne ha tilbakemelding fra alle: kan du delta eller ikke på 17. mai? Vær snill å svare meg så snart du har oversikt over planene dine for dagen, men fint om jeg har et svar senest 23. april! I år har ikke Grigory mulighet til å dirigere oss på 17. mai, men vi har fått vår forrige dirigent, Lidia, til å være vikar. Hun kommer også til å øve med oss den siste øvelsen før 17. mai (den 14/5). 17. mai-programmet vårt er ferdig før barnetoget har startet på Kolbotn. 

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. Minner også om man begrenser bruken av parfyme på øvelse, da det er medlemmer som får problemer med stemmen hvis det er for sterk parfymelukt.

Fint om alle er påpasselige med å komme tidsnok og er klare til å starte øvelsen kl 18.30! Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Som alle nå sikkert vet, kan du melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fortsatt god påskeferie, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️