Ukens Smil uke 15

Hei! 😊

Takk for fin øvelse sist! Grigory var veldig fornøyd med oss, så det betyr vel at ting begynner å falle på plass etter intens jobbing hele våren frem til nå! 🎶🎶 Grigory har allerede lagt ut informasjon om planene for neste øvelse kommende tirsdag.

Først av alt i dag minner jeg om at alle som har printemuligheter MÅ printe ut de nye notene av «Tir n’a Noir» og «Vårsøg» – selv om du allerede har en gammel note av den! Greia er at det står følgende tekst på siden av de nye notene: «Ordrenummer 000024009 post@kkoret.no 20. mar. 2024 17.44.11 Lisens til 1 utskrift». Dette er et bevis på at vi har kjøpt notene og betalt avgift til de som har opphavsretten. De gamle notene på disse to sangene kan du kaste!

Og så en bønn fra Notekomiteen: De notene komiteen legger frem på øvelsene, er ment til de som ikke har mulighet til å printe ut noter selv! Notekomiteen har begrensede muligheter til kopiering, så alle som kan printe ut selv, bes gjøre det! 

Hvis du plukker frem en note du har brukt tidligere fra bunken med gamle noter du har hjemme, så vær nøye med å sjekke på hjemmesiden at det er samme noten som den som er lagt inn i listen over hva vi øver på for tiden. Mange av sangene har versert i forskjellige utgaver av noter opp gjennom årene! 

I forrige Smil ba jeg om tilbakemelding på hvem som har tenkt å være med på vårt 17. mai-program, og hvem som ikke blir med. Det er ikke en påmelding til frokosten – den kommer Arrangements- og Festkomiteen til å foreta etter hvert. Så jeg trenger ikke vite om du skal ha med deg noen, bare om du kommer – eller ikke kommer! Takk til dere som allerede har sagt i fra! Håper å høre fra alle dere andre innen fristen 23. april! (Uten at jeg må mase/purre x antall ganger 😉)!

Viktig at alle som skal på tur til Garda følger med på informasjonen som kommer fra turkomiteen! 

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. Minner også om man begrenser bruken av parfyme på øvelse, da det er medlemmer som får problemer med stemmen hvis det er for sterk parfymelukt.

Fint om alle er påpasselige med å komme tidsnok og er klare til å starte øvelsen kl 18.30! Det var en forutsetning for at vi fikk litt lenger pause! Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Som alle nå sikkert vet, kan du melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fin helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️