Ukens Smil uke 16

Hei! 🎶🎶

Først i dag takk til dere som har gitt meg tilbakemeldinger både ang 17. mai og ang Roseslottet 25. mai. Men det er fortsatt noen som jeg ikke har hørt fra. Vær så snill å gi meg tilbakemelding snarest på begge datoer, uansett om du kan eller ikke! Vet jeg satte frist til 23/4 for å svare ang 17. mai, men det hadde vært veldig fint å få oversikten allerede nå før korturen! For å være sikret deltagelse på Roseslottet, må vi melde oss på ganske snart, da arrangementet er populært og fort kan bli fulltegnet.

Når det gjelder 17. mai hadde det vært best om flere sopraner, tenorer og basser hadde blitt med!

Til Roseslottet trenger vi særlig flere alter, og gjerne en bass til, hvis vi skal fremstå som et kor!

Det er lov å ombestemme seg selv om man har sagt man ikke kan komme!

Kommende tirsdag er siste øvelse før korturen. Følg med på info som kommer fra turkomiteen! Og lurer du på noe, er det selvsagt bare å spørre!

Etter korturen blir det øving på 17. maisanger i tillegg til de sangene vi har jobbet med nå i løpet av våren.

Fint om vi alle prøver å ikke prate under øvelsen (bortsett fra i pausen, da). Sist var det mye småprating, og jeg har fått noen tilbakemeldinger på det. Husk at det er forstyrrende for den gruppen som får instruksjoner/hjelp fra Grigory hvis alle andre småprater eller hvisker. 😉 Det er faktisk ganske nyttig å følge med på de andre stemmene, for etter hvert forstår men mer av helheten og samspillet mellom stemmene i sangen, ikke bare ens egen stemme.

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Fint om alle er påpasselige med å komme tidsnok og er klare til å starte øvelsen kl 18.30! Det var en forutsetning for at vi fikk litt lenger pause! Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Som alle nå sikkert vet, kan du melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fin helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️