Ukens Smil uke 17

Hei!

Et litt tidlig Smil denne gangen, siden en del av oss er på reise fredag. 

Selv om vi kommer hjem fra kortur til mandag, så er det øvelse igjen på tirsdag. Nå må vi fokusere på de neste oppgavene, 17. mai og forhåpentlig også Roseslottet. 🇳🇴🎶🌹🏰 17. mai-noter er allerede lagt inn i notearkivet på hjemmesiden.

Til tross for at datoen for konserten på Roseslottet ble annonsert allerede i begynnelsen av februar, var det dessverre mange som hadde lagt andre planer for lørdag 25. mai. Stemmefordelingen blir derfor helt feil! Som et siste forsøk ønsker Grigory å se om det blir et bedre resultat om vi flytter deltagelsen vår til søndag 26. mai. Vi kan prøve å få tidspunkt sent på søndagen (mellom kl 14.00 og 16.30).

Jeg har sendt alle en mail ang dette, og mange har allerede svart, men har du ikke svart ennå, så gjør det nå! Men hvis du svarer på mail, pass på at det er meg du svarer og ikke den som svarte før deg på tråden. Da får ikke jeg svaret!

JEG ØNSKER DEFOR SVAR FRA ALLE SOM IKKE HAR SVART MEG ENNÅ, KAN DU ELLER KAN DU IKKE VÆRE MED PÅ ROSESLOTTET SØNDAG 26. MAI? 

Vær snill å svar meg så fort du har lest dette! Det haster å få meldt oss på hvis vi klarer å stille et presentabelt kor!

Det meste av informasjonen om korturen har turkomiteen tatt seg av. Men jeg har fått mange spørsmål ang antrekk, og det har visst vært litt forvirring rundt det, så jeg prøver på nytt:

Antrekk til konserten i kirken: 

Herrer: Sort og/eller hvitt (lang bukse og skjorte)

Damer: Sort og/eller hvitt antrekk (kjole eller bukse eller skjørt med overdel). 

Husk at du IKKE kan ha bare skuldre eller korte skjørt/benklær i kirken! 

Alle: Gode sko!

Konserten om kvelden: 

Herrer: Sort og/eller hvitt

Damer: Fritt og gjerne med litt farger!

Det er ikke meldt så veldig varmt vær, så ta med jakke (kanskje også en paraply).

Husk også å sette notene inn i en sort notemappe.

Her er programmet for kirken:

– Det er vakrast 

– Mine own Countree

– Gabriels Oboe

– Vårsøg

– An Irish Blessing

Her er programmet for konserten på kvelden:

– Bort alt vad oro gør

– Det er vakrast

– Ain’t Misbehavin’

– Tir n’a Noir

– You Raise Me Up

– An Irish Blessing

Jeg vet ikke om konserten på kvelden er ute eller inne.

Ang øvelsen til tirsdag er det de samme tingene å huske på som vi pleier: Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Fint om alle er påpasselige med å komme tidsnok og er klare til å starte øvelsen kl 18.30! Det var en forutsetning for at vi fikk litt lenger pause! Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen, enten inne på hjemmesiden eller send melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fin helg, enten du skal på kortur eller gjøre noe annet i helgen!

Hilsen fra Anne 

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️