Ukens Smil uke 18

Hei og nok en gang takk for en flott kortur! På Facebook finner du nå massevis av bilder og videosnutter fra turen. Både turdeltakere og turarrangør (Kortur.no) har bidratt med innlegg. Koselige minner for oss som var med på turen, og forhåpentlig flere som blir fristet til å delta på neste tur! 

Tirsdag er det øvelse igjen, og vi fortsetter å øve på vårens repertoar + 17. mai-sanger. 🇳🇴🎶

Dessverre blir det bare 50 % deltagelse på vårt 17. mai program i år. Håper det skyldes at 17. mai kommer i forbindelse med pinse, og at vi stiller sterkere til neste år. Det er jo en ære å få dette oppdraget hvert år, og koret har hatt denne oppgaven i årevis, så vi må passe på at vi leverer, så ikke oppdraget blir gitt til noen andre. 

I og med at vi blir så få, må vi muligens ta noen grep for å få det til å funke, men det avgjør Grigory og Lidia. Lidia, vår tidligere dirigent, skal være vår vikar på 17. mai og kommer også til å ta øvelsen med oss 14. mai. Rekkefølgen på sangene og hvilke sanger vi skal synge, setter Lidia opp, så det har jeg foreløpig ikke oversikt over.

Arrangements- og festkomiteen har ansvaret for 17. mai-frokosten på Høyås og vil snart starte påmeldingen. På 17. mai-frokosten og den etterfølgende konserten på Høyås, kan du ha med deg en (eller flere) ledsagere. 

Også deltagelsen på Roseslottet er blitt en utfordring. Her er det også bare rundt 50 % deltagelse i år. Herrestemmene er fint fordelt, men det er veldig skjev fordeling mellom de to damestemmene. Vi har likevel meldt oss på, så får vi heller prøve å få noen av damene til å synge en annen stemme enn den de vanligvis synger. 

Vi skal delta på Roseslottet søndag 26. mai kl 14.30. 

Sangene vi skal synge på Roseslottet er:

Bort alt vad oro gør

Det er vacrast

A’int Misbehavin’

Mine Own Countree

An Irish Blessing

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Fint om alle er påpasselige med å komme tidsnok og er klare til å starte øvelsen kl 18.30! Det var en forutsetning for at vi fikk litt lenger pause! Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Som alle nå sikkert vet, kan du melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fin helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️