Ukens Smil uke 19

Hei!

Etter hva jeg har hørt hadde dere en flott og lærerik øvelse sist tirsdag! 🎶

Endelig har vi kommet til mai, og vi har både 17. mai og Roseslottet på programmet denne måneden. Siste øvelse før sommerferien, blir som tidligere nevnt, korkafe med Langhus Veldig Blandede Kor tirsdag 4. juni.

Nærmere info om disse tre arrangementene kommer.

Husk å lese info fra Grigory som han har lagt ut på hjemmesiden.

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Fint om alle er påpasselige med å komme tidsnok og er klare til å starte øvelsen kl 18.30! Det var en forutsetning for at vi fikk litt lenger pause! Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Som alle nå sikkert vet, kan du melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fin helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️