Ukens Smil uke 20

Hei! 🎶🇳🇴🎶

Da er det bare en øvelse igjen før 17. mai. Til tirsdag blir det siste finpuss før den store dagen. Siden vi skal ha Lidia som vikar på 17. mai, skal hun også ha øvelsen med oss nå til tirsdag. Det blir hyggelig å se henne igjen! Mye info om 17. mai i Smilet i dag, så vær snill å lese alt! 😊

Her er programmet for 17. mai: Ca kl 07.50: Oppmøte på Jan Baalsrud plass. Seremonien starter kl 08.00 presis!

1. Flaggheising ved speiderne: Vi synger «Flaggsangen» unisont sammen med speiderne.

2. «Ja, vi elsker dette landet». Vi synger unisont sammen med korpset. Vanligvis har vi sunget 1. og 2. vers unisont sammen med korpset og 3. vers firstemt acapella, men på det tidspunktet jeg måtte melde fra til 17. maikomiteen om vår deltagelse på seremonien, var det så dårlig stemmefordeling, at jeg måtte melde i fra at vi også synger 3. vers unisont sammen med korpset. I ettertid har det imidlertid meldt seg noen flere som blir med slik at stemmefordelingen har bedret seg, så jeg har spurt 17. maikomiteen om vi likevel kan synge acapella på 3. vers. Jeg har imidlertid ikke fått svar fra dem ennå. Så foreløpig, inntil annen beskjed blir gitt, skal vi synge 1., 2. og 3. vers unisont sammen med korpset. 

3. Tale og bekransning

4. Her har vi pleid å synge «Gud signe Norigs land» («Norsk Fedrelandssang») firstemt acapella, men denne ble avlyst av samme grunn som for 3. vers på «Ja, vi elsker». Hvis det er mulig for 17. maikomiteen å endre programmet i siste liten, kan vi synge denne, hvis ikke går den ut i år (vi skal synge den på Høyås). Jeg gir beskjed når jeg får tilbakemelding fra 17. maikomiteen.

5. Avslutning med «Gud signe vårt dyre fedraland» 1. og 5. vers unisont sammen med korpset

Etter seremonien på Jan Baalsruds plass, forflytter vi oss opp til Høyås! Fyll opp bilene og pass på at alle er med! På Høyås spiser vi hyggelig frokost. Har du ikke meldt deg på til frokosten ennå, ta kontakt med Aud (Aud.Kristine.Johnsen@bibsent.no eller 934 31 189) snarest. Du kan ha med deg ledsager både på frokosten og konserten. Husk å melde også ledsager på frokosten. Etter frokosten (vi hjelper alle med å rydde) synger vi for beboerne ca kl 10.15.

Her er programmet som Lidia har satt opp for konserten:

1. Flaggsangen

2. Gud signe vårt dyre fedraland

3. Vårsøg

4. Norsk fedrelandssang/Gud signe Norigs land

5. You Raise Me Up

6. Det er vacrast när det skymmer

7. Bort alt vad oro gör

8. Ain’t Misbehavin’

9. Mine Own Countree

10. Tir na  Noir

11. Fagert er landet

12. Norge i rødt, hvitt og blått

13. An Irish Blessing

14. Ja, vi elsker dette landet

Sett notene inn i en sort noteperm i riktig rekkefølge. Sett gjerne navn i notemappen, det gjør det mye enklere å finne rette eier til evt gjenglemte notemapper.

Antrekk 17. mai er selvsagt 17. mai-stasen!

Minner om at det også pågår påmelding til sommeravslutning fredag 7/6 kl 18.00 på O’Learys. Har du ikke meldt deg på ennå, ta kontakt med Ingrid (maraest@online.no eller 984 94 444). 

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Fint om alle er påpasselige med å komme tidsnok og er klare til å starte øvelsen kl 18.30! Det var en forutsetning for at vi fikk litt lenger pause! Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Som alle nå sikkert vet, kan du melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fin helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️