Ukens Smil uke 22

Hei! 

I Smilet i dag får du info om ROSESLOTTET, SISTE ORDINÆRE ØVELSE, KOKAFE og SOMMERAVSLUTNING.

Selv om sommerferien nå er like om hjørnet, har vi fortsatt noen ting igjen på timeplanen. Først på listen er kommende søndag, den 26. mai. Da skal vi synge på Roseslottet kl 14.30. Vi møtes senest kl 14.00 på den store plattingen ved inngangen, for oppvarming. Jeg regner med at jeg får inngangstegn (klistrelapper) til alle, som jeg deler ut når vi møtes, så ikke gå inn i Roseslottet før du har fått inngangstegn + er ferdig med å varme opp.

Hvis du reiser kollektivt, tar du T-banen til Frognerseteren. Inngangen til Roseslottet er rett ved stasjonen. Kjører du bil, kan du parkere ved Øvresetertjern. Herfra er det 200-300 meter å gå til inngangen. 

Vi møtes altså utenfor inngangen senest kl 14.00 på førstkommende søndag.

Siden vi som skal delta kommer gratis inn, må jeg melde i fra i resepsjonen hvor mange vi er fra Kolbotnkoret. Jeg har 20 stk inkludert Grigory på listen min. Det er: Grigory, Snefrid, Aud, Camilla, Hege, Kari O, Kirsten N, Marianne B, Anne E, Anne-Kari, Inger-Britt, Bjørn C, Are, Petter, Marie, Kirsti, Linda, Per Gunnar, Bjørn Tore, Anne B. Si i fra til meg om det mangler noen på listen, eller om det er noen på listen som ikke kommer likevel!

Her er sangene vi skal synge:.

1. Bort alt vad oro gör

2. Det er vakrast

3. Ain’t Misbehavin’

4. Mine Own Countree

5. An Irish Blessing

Antrekk: Vi satser på sommervær og kler oss sommerlig. Damene i sommerkjoler (gjerne blomstrete i glade farger). Herrene i bukser med lys eller sommerlig skjorte.

Kommende tirsdag, den 28. mai, er det den siste ordinære øvelse før sommerferien. Da skal vi øve på de sangene vi skal synge på korkafeen. Regner med at Grigory legger ut info om hvilke sanger det blir.

Korkafeen er tirsdag den 4. juni i våre vanlige øvelokaler. Hvis du skal hjelpe til å ordne før korkafeen, så skal jeg låse opp ca 17.30, så sant salen er ledig da. Felles oppvarming med det andre koret starter kl 18.30. Korkafeen starter kl 19.00.

Programmet blir antagelig slik:

Kolbotnkoret synger 15 min

LVBK synger 15 min

Pause med salg av kaker, kaffe, te og lodd

LVBK synger 15 min

KK synger 15 min

Loddtrekning og avslutning.

Regner med at korkafeen er slutt ca kl 21.00, MEN alle i Kolbotnkoret må bli igjen og sammen rydde opp etter oss! Jo flere som hjelper til, dess fortere blir vi ferdige!

Vi skal synge «Bort alt vad oro gör» sammen med LVBK, men jeg vet foreløpig ikke hvor i programmet dirigentene har tenkt at det skal skje. 

Antrekk: Sommerlig, som på Roseslottet.

Ikke glem kake, hvis du er av de som sa ja til å bake til kafeen.

Minner også om sommeravslutning på O’Learys fredag 7. juni kl 18.00. Arr og festkomiteen, ved Ingrid, har hatt påmelding og registrering av hvilken mat hver enkelt ønsker.

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Fint om alle er påpasselige med å komme tidsnok og er klare til å starte øvelsen kl 18.30! Det var en forutsetning for at vi fikk litt lenger pause! Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på øvelsen. Som alle nå sikkert vet, kan du melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fin helg, så sees vi både til søndag og til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️