Ukens Smil uke 23

Hei!

I Smilet i dag får du info om KORKAFE, SOMMERAVSLUTNING og FØRSTE ØVELSE ETTER FERIEN

Takk til alle som deltok på Roseslottet sist søndag! Det ble en hyggelig opplevelse, og minst like vindfullt som i fjor! Til tross for stor mangel på alter, gikk det bra takket være noen modige sopraner som tok utfordringen og sang altstemmen! Det var dessverre lite med publikum, og til tross for at arrangør hadde gitt uttrykk for at det skulle være 4 kor etter oss, var vi det siste koret som sang! Mulig det var mer liv på lørdagen. Vi får vurdere om vi skal delta neste år (hvis Roseslottet fortsatt står der), og i tilfellet heller prøve oss på lørdagen.

Takk også til dere som kom på øvelsen sist tirsdag! Det ble en øvelse med mye action fra Tor med hammeren + styrtregn! Det var imidlertid litt dårlig deltagelse på denne øvelsen, så håper det kommer flere på korkafeen til tirsdag! Litt flaut hvis vi som vertskap ikke klarer å stille som et ordentlig blandakor!

INFO ang KORKAFEEN tirsdag 4. juni: Så sant det ikke er noen som bruker Salong 1 kl 17.30, låser jeg opp da. Vi disponerer ikke Salong 1 før kl 18.00 i følge vår leieavtale, derfor dette forbeholdet. Salen skal gjøres klar for kafeen med dekkede bord ++. Arr og festkomiteen har kontrollen, men alle som har anledning til å hjelpe til, er hjertelig velkomne! 

Her er kveldens program (klokkeslettene er omtrentlige):

Kl 18.30: Gjestene fra LVBK (Langhus Veldig Blandede Kor) kommer, og de to dirigentene starter felles oppvarming

Kl 19.00: Korkafeen starter. Kolbotnkoret synger først ca 15 min

Ca kl 19.14: Begge kor synger «Bort alt vad oro gör» sammen, før Kolbotnkoret setter seg og LVBK blir stående for å synge sitt bidrag

Kl 19.15: LVBK synger ca 15 min

Kl 19.30: Pause med salg av kaker, kaffe, te og lodd

Kl 20.15: LVBK synger ca 15 min

KL 20.30: Kolbotnkoret synger ca 15 min

Kl 20.45: Loddtrekning og avslutning

Vi regner med å være ferdige ca kl 21.00 – Da må alle fra Kolbotnkoret være igjen og hjelpe til å rydde opp!! Jo flere vi er om jobben, dess fortere blir vi ferdige!!

Her er rekkefølgen på sangene vi skal synge før pausen:

1. Ain’t Misbehavino

2. You Raise Me Up

3. Vårsøg

4: Tir na noir

Fellessang: Bort alt vad oro gör

Etter pausen (og etter LVBK) synger vi: 

5. Mine Own Countree

6: Gabriels Oboe

7. Det er vacrast

8: An Irish Blessing

Vi går fortsatt for sommerlig antrekk!

OBS: Styret får ofte tilbakemelding på at vi burde hatt en ordning slik at flest mulig lærer hverandres navn. Som en prøveordning stiller vi med klistrelapper med navn på nå til tirsdag, slik at vi kan ha dem på oss under korkafeen.

Minner også om sommeravslutningen på O’Learys fredag 7. juni kl 18.00. Også her er det Arr og festkomiteen som har kontrollen!

Etter sommeravslutningen er det sommerferie fra koret, men vi starter opp igjen etter sommeren tirsdag 20. august kl 18.30. De to første øvelsene etter sommerferien, kommer til å være åpne, dvs at interesserte kan være med på øvelsen for å prøve hvordan det er å synge med oss! Kjenner du noen som kanskje kan tenke seg å synge i kor, inviter dem med til høsten! De åpne øvelsene vil bli opprettet som arrangement på Facebook, så husk å dele!

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på korkafeen. Det ser ikke ut som det er mulig å melde fravær for korkafeen på hjemmesiden, så fint om du sender meg en melding hvis du ikke kan komme på korkafeen (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fin helg, så sees vi til korkafe på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️