Ukens Smil uke 24

Hei og takk for en flott korkafe! Jeg har fått hyggelig tilbakemelding fra Langhus Veldig Blandede Kor om at de hadde kost seg på kafeen! 🎶🎶

Takk til alle som kom på korkafeen! Vi var nesten fulltallige og det er jo helt supert! 🌟 Det er slik det bør være ved alle arrangementer vi deltar på!

Takk til Arr og Festkomiteen som ordnet både i forkant og under kafeen! Og takk til alle som både kom på forhånd for å hjelpe til og som var igjen og ryddet! Selv ryddingen ble jo en hyggelig og sosial stund! 😊

Og sist, men ikke minst en stor takk til deg, Grigory, for et spennende, lærerikt og innholdsrikt semester! Vi er så heldige som har en så super dirigent! 🌟

I kveld er det sommeravslutning på O’Learys. Husk at det er Arr og festkomiteen ved Ingrid (984 94 444) som har ansvaret for sommeravslutningen, så alle henvendelser ang dette arrangementet må sendes henne, ikke meg.

Fra kommende uke er det sommerferie fra koret frem til vi møtes igjen 20. august. Da skal vi øve frem mot julekonserten, som høyst sannsynlig blir i desember en gang. Vi har også en halvveis avtale med Skikoret om en julekorkafe, og håper det blir noe av. Info om dette kommer etterhvert.

Ønsker alle i Kolbotnkoret en riktig god sommer! ☀️ Kanskje kommer det et lite sommerSmil i løpet av ferien, så følg med! 🦋

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️